Hoe kun jij helpen?

Tikkie donatie Stichting Help Syrië

INZAMELPUNTEN GEZOCHT!

We merken dat er veel vraag is om op diverse locaties een inzamelpunt actief te hebben. Wil en kunt u ons daarbij helpen? Anoniem kan ook!

We horen graag van u!

U levert uw bijdrage in de vorm van kleding en spullen te brengen naar een van de inzamelpunten. Deze zijn weergegeven op de website van Stichting Help Syrië. Help ons met de transportkosten door geld te doneren naar rekeningnummer NL68 ABNA 0617 7905 90 ten name van Stichting Help Syrië.

Verder kunt u ook als vrijwilliger bij ons aan de slag:

• INZAMELPUNT: Heeft u een schuur of kelder waar u kleding kunt verzamelen? Wij halen ze op vanaf 10 zakken.
  • KOERIER: Rijd langs inzamelpunten door heel Nederland om kleding op te halen.
  • SORTEERDER: Help mee in onze loods om kleding op kwaliteit en maat te sorteren.
  • SOCIAL MEDIA BEHEERDER: Breng het verhaal van onze stichting over door middel van sterke content en mooie beelden.

• Heeft u andere ideeën die ons kunnen helpen? Neem contact met ons op!

Voor alle bovenstaande vacatures, op vrijwillge basis, neem contact op via het onderstaande formulier.

Als u meer informatie wilt bel 06 5523 2950

Vink dit aan als u op de hoogte wenst te blijven van de activiteiten van Stiching Help Syrië.

Alle kleine beetjes helpen! Samen met u willen wij iets betekenen voor de mensen die zijn getroffen door de oorlog in Syrië.

Stichting Help Syrië

In het nieuws

2020 Funx.nl radio Interview met inzamelpunt Lelystad.

2020 Omroep Flevoland was bij inzamelpunt Lelystad.

2017 Deventer Post - Stichting Help Syrië is op zoek naar chauffeurs voor het ophalen van ingezamelde kleding.

Stichting Help Syrie
Bereklauw 16 7422SB Deventer